Skip to content

Month: March 2016

Operaatio koulu

(c) Brady, Emergency medicine, 12th edition
(c) Brady, Emergency medicine, 12th edition

Uusi työ starttaa 29.3., eli tässä on nyt reilu viikko aikaa viettää ihan rauhassa omaa aikaa. Koska Netflix ei tuntunut riittävän viihteeksi enää edes näin yhden viikonlopun jälkeen, niin päätin aloittaa myös operaatio kouluun valmistautumisen – eli hankin itselleni anatomian kirjan (ja lukion kemian ykköskirjan) ja aloin opiskelemaan. 

Voin kertoa, että eipä ollut enää protonit ja neutronit kovin hyvin mielessä, mistään yhtään syvällisemmästä nyt puhumattakaan. Myös opiskelutaidot itsessään ovat näin parin vuoden jälkeen aika ruosteessa, mutta toisaalta motivaatiota on paljon aiempaa enemmän. Voin ekaa kertaa pitkään aikaan sanoa, etten ihan oikeasti malta odottaa koulun penkille palaamista!

Tässä samalla on tullut silmäiltyä jenkkilän puolen collegeja ja niiden tarjoamia onlinekursseja siinä toivossa, että saisin tehtyä anatomy and physiology ykkösen pois ihan virallisestikin jo tässä vaiheessa ja hyväksiluettua sen sitten myöhemmin. Vaihtoehtoja on ihan järjetön määrä myös itse koulujen ulkopuolella, mutta tuntuu olevan ihan arpaonnesta kiinni, että mitä sitten loppupeleissä saa hyväksiluettua ja mitä ei. 

Leave a Comment

Työkuviot uusiks yy kaa koo NYT

Jouduin purkamaan työsopimuksen. Siihen johti usea eri asia, mutta lopputulos oli, että suuhun jäi todella huono maku ja seuraavaksi lähdetään selvittelemään asiaa juristin kanssa. Harmittelemaan en kuitenkaan viitsi jäädä, vaan otan saman tien uuden suunnan. 

Lasten kanssa toimiminen on ollut mielessä piiiiitkän aikaa, mutta olen siirtänyt ja siirtänyt asiaa nyt useampia vuosia, koska tuntui jotenkin liian vaikealta jättäytyä pois tutusta ja turvallisesta työelämästä. Koska Suomiaikaa on jäljellä enää sellainen kolmisen kuukautta, niin niinhän siinä kävi että nyt tai ei koskaan.

Tällä hetkellä tutkassa on useita päiväkoteja ja yksi englanninkielinen esikoulu. Tiedossa siis ihan uudenlaisia haasteita, ihan sama mikä paikaksi nyt oikeasti valikoituukaan.

Muuten on nyt aika mennyt mm hääjuttuja panikoiden – käsistähän se lähti, vaikka koitettiinkin pitää superpienenä ja vaatimattomana. Nyt on työn alla gluteenittoman hääkakun jäljittäminen.

Leave a Comment