Skip to content

Koulukriisi

Meillä on Hawaiiaikaa jäljellä sellaiset 10 kuukautta. Sen jälkeen pitäisi taas muuttaa johonkin. Jostain syystä on mielessä pyörinyt nyt jo, että mitä seuraavaksi, vaikka ollaan täällä vasta hädintuskin asetuttu aloillemme. Ja pakko kai sitä on miettiäkin, kun tässä on jo ensimmäisiin kouluihin haettu!

Me ollaan vakavasti harkittu, että Hawaiiaikaa seuraisikin Suomiaika. Koska J on suuntaamassa tietokonealalle, on Suomella tarjota paljon. Mulle vielä enemmän, koska kouluun pääsee ilmaiseksi. Ensin oli tietysti kiva elää pilvilinnoissa ja ajatella, että minäpä tästä nyt vain menen kouluun pariksi vuodeksi, mutta eihän se nyt niin simppeliä täällä rapakon takana olekaan. Tuntuu myös typerältä maksaa siitä koulutuksesta kymmeniä ja kymmeniä tuhansia, kun saman homman saa tehtyä meren takana ilmaiseksi.

Mieskin saisi käsittääkseni kuukausitukia ihan samalla tavalla, vaikka ei Amerikkalaiskoulua valitsisikaan. 

En jotenkin osaa nähdä itseäni jäämään Suomeen lopullisesti (tosin mistä sitä koskaan tietää), mutta tässä vaiheessa se tuntuu ehkä taloudellisesti järkevimmältä ratkaisulta. Olisi sitten mullakin pohjalla jotain muuta kun vaan se lukio. 

IMG_3434 IMG_3440 IMG_4825 IMG_3441 (1)

 Suomen opettamisen lisäksi olen pitänyt itseni kiireisenä filmijuttuja suunnitellessa. Kävin tänään kahvilla 7 muun asiasta kiinnostuneen kanssa – meitä on nyt kirjoittajia, tuottajia, kuvaajia ja näyttelijöitä, editoijia ja distributoreita. Ideoita tuli paljon ja porukka on ihan älyttömän kiva! Siihen mahtuu myös yksi puolalainen ja yksi venäläinen.

Lisäksi 4.9. olisi tiedossa ekat mainoskuvaukset, joihin pääsen mukaan. Kuvataan mainosvideo hääsuunnittelufirmalle.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *