Skip to content

Outoja asioita Amerikasta – Top 10

 1. Lääkemainokset joissa sanotaan että “ask your doctor about X”.
 2. Drive through KAIKKI. Pankkiautomaateista alkaen!
 3. Ruokaa tilatessa kysytään miljoona ja yksi kysymystä. Suomessa kiinalaistakin ostaessa saa vaan ihan tavallista riisiä, eikä tarvitse valita viidestä vaihtoehdosta. Täällä saa fried ricea normaalin riisin sijasta, vaikka se on minun mielessäni niinkun oikea, tilattava annos.
 4. Parkkipaikkojen koko ja se, että ne ovat vinossa. Eli onnea allekirjoittaneelle, joka ajoi läpi ja tajusi liian myöhässä, ettei voikaan peruuttaa järkevästi oikeaan suuntaan.
 5. Ne punaiset solo-kupit. Ihan oikeasti. Näitä löytyy nyt meidänkin kaapista, ei vain leffoista.
 6. (Höhhö)Leipää syödään vähän kaiken kanssa ja mielellään vaikka joka päivä.
 7. Se, että how are you on hei tyyppinen tervehdys, eikä niinkään kysymys mihin pitäisi vastata.
 8. Kun vero lisätään tuotteiden hintaan vasta kassalla. Miten on tarkoitus osata ennakoda, että mitä kaikki oikeasti maksaa?
 9. Kolikkojen nimet – SOS! Välttelen kolikkojen käyttöä viimeiseen asti, koska en vieläkään ymmärrä koko tätä dime ja nickel systeemiä! En osaa myöskään tipata, vaan joko delegoin homman miehelle tai heidän sattumalla vain jotain ja toivon parasta. 
 10. Mittayksiköt yleisestikin. En osaa vastata yhtään mitään, kun ihmiset puhuvat lämpötiloista – 90 degrees mitä häh – tai etäisyyksistä. Tai että how many ouches haluan vaikka jauhelihaa kaupasta. 

One Comment

 1. Kaikkeen tottuu 😉 Mun mies opetti mulle ravintoloissa tippaamiseen sellaisen muistisäännöön, että tuplaa aina verot. Eli jos verot on n.1.50, niin hyvä tippi on $3 🙂 En kyllä ole varma, kuinka paljon verotus eroaa eri osavaltioissa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *