Skip to content

About

Idea Americanasta alkoi muodostua loppuvuonna 2015, kun allekirjoittanut palasi kotiin vietettyään kuukauden Hawaiilla ja alkoi laskemaan päiviä siihen, kun saisi lopullisesti pakata tavaransa ja muuttaa meren toiselle puolen. 

IMG_2996

IMG_3004

 

Asiaa elämästä ja olemisesta vailla sen suurempaa missiota, kun Turun katukuva vaihtui Hawaiin aurinkorantoihin. 

Blogi toimii lähinnä jonkinlaisena päiväkirjana ja tapana kirjoittaa asiat ylös niin, että niihin voi myöhemmin palata ja huomata, kuinka pitkälle onkaan elämässä päässyt.

Tiedossa on paitsi fiilistelyä ja mietiskelyä elämästä yleisesti, myös vähän faktarikkaampaa asiaa itse visaprosessista. Koitin itse etsiä asiasta tietoa suomalaisen näkökulmasta vain huomatakseni, että kukaan ei tunnu kirjoittavan aiheesta.

Taustastani sen verran, että aikoinaan lähdin lukiosta sillä asenteella, että menen yliopistoon lukemaan lakia. Elämä tapahtui ja prioriteetit muuttuivat, joten päädyin sitten heti yo-paperit saatuani töihin. Tein ensin vuoden verran henkilöstöhallinto- ja rekryhommia ja siirryin siitä sitten nettihommiin. Olen tällä hetkellä head of social media and search, mutta yritän edelleen löytää sitä omaa juttua.